Het Brinkhuis – Laren

Brinkhuis LarenHet gezicht van het Hart van Laren, thuisbasis voor de bibliotheek, het restaurant, de theaterkapel en de Volksuniversiteit. Ook alle Versa welzijnsactiviteiten worden vanuit het Brinkhuis georganiseerd.Het Hart van Laren is een prachtige plek om heel Laren te ontmoeten van jong tot oud, uit alle lagen van de bevolking. En het mooie is dat alle ruimtes voor iedereen beschikbaar zijn. Dus een schitterende kans om aan deel te nemen.  Als sporter of muzikant maar ook als ondernemer initiatiefnemer of ‘gewoon’ als inwoner van Laren. Wij willen graag met u in contact komen als u interesse heeft om te participeren als huurder of als vrijwilliger.
Het Brinkhuis is rolstoel vriendelijk en daarvoor zeer toegankelijk.

Brinkhuis
Het gezicht van het Hart van Laren, thuisbasis voor de bibliotheek, het restaurant, de theaterkapel en de Volksuniversiteit. Ook alle Versa welzijnsactiviteiten worden vanuit het Brinkhuis georganiseerd. Muziekcentrum Schering & Inslag
De plek waar alle muzikale activiteiten van het Hart van Laren worden georganiseerd. Sinds februari van 2014 organiseert het hart van Laren in samenwerking meesterpianist recitals.
Met name de geweldig actieve vrijwilligers maken het kloppend hart van Laren tot het bekende Brinkhuis aan de Brink.

Meesterpianist Recital in het Hart van Laren Brinkhuis aan de Brink 29 elke 3e vrijdag van de maand om 20:15 uur.

Events

Adres

Brink 29
1251 KT Laren

Website

http://www.hartvanlaren.nl/brinkhuis

Telefoon

035-7513993