Info

HPIM1073

UYLENSPYGHEL CLASSICS UC brengt nieuwe belevings-concepten op het gebied van Podiumkunsten Impresariaat. Wij willen  ‘out of the box’ en ‘out of traditions’ zijn!

Wij vragen ons af, ‘hoe kunnen we de klassieke muziek en haar beoefenaars dienen door verbeterde communicatie met het publiek door intieme zettingen’. Wij brengen de oude Rock Stars zoals Beethoven, Bach, Mozart, Chopin, Debussy, Schumann, Haydn, Rachmaninov en Tjsaikovski, en noem ze verder maar, op het hedendaagse podium als eigentijdse Stars. Dit briljante idee manifesteert Uylenspyghel Classics tot een uniek concept welke wij ‘hier en nu’ hanteren. Hierbij onderzoeken wij ook hoe de gangbare mores en ervaringen bij de traditionele podiums en haar publiek liggen. Onze doelgroep is jong en oud door elkaar heen, waarbij wij vooral een nieuwe waardebeleving van een recital of concert willen aanbieden. Die waarden zitten niet alleen in het idee maar vooral in de realisatie van dit unieke Uylenspyghel Classics concept: intieme concerten waarbij men de artiest (bij wijze van spreken) letterlijk kan aanraken, elkaar als publiek en als meer gezamenlijke muziekliefhebbers beleefd. Na de concerten gaan al onze ervaringen, in samenwerking met artiesten en ons publiek, voor evaluatie langs het UC-conceptplan.

Bij Uylenspyghel Classics geldt de, ‘kan niet bestaat niet’ mentaliteit. Lukt het linksom niet dan gaan we rechtsom. Wij zijn als team met toegewijd enthousiasme aan het bouwen aan ons concept en zijn bovendien voortdurend benieuwd naar zijn of haar beleving, en op- of aanmerkingen. Zo zorgen onze bewegelijke concepten voor eigentijdse belevingen en inspiraties bij musici en publiek. De ware nieuwe beleving en story, vindt op het podium en in de zaal plaats!

Met hartelijke groeten,
Armand Gouvernante van Raders